Inhuur deskundige  
ISO 9001

ISO 9001 is een van de bekendste, zo niet dé bekendste norm van ISO voor managementsystemen. Deze norm geeft de eisen weer voor een kwaliteitsmanagement-systeem dat door een organisatie gebruikt kan worden om klanttevredenheid te verhogen. Dit door te voldoen aan de eisen van de klant en aan wet- en regelgeving.

Daarnaast maakt u met dit kwaliteitscertificaat aantoonbaar dat u grip heeft op uw bedrijfsvoering. U weet wat u levert en hoe u produceert. Tevens maakt u duidelijke afspraken met uw opdrachtgevers, zodat u vooraf beter weet wat uw opdrachtgever van u verwacht en daarmee beter aan zijn verwachtingen kunt voldoen.

Procesbeheersing
De ISO 9001:2008 norm is een norm die eisen stelt aan het proces in uw organisatie. De wens van de opdrachtgever staat daarbij centraal. Met het behalen van dit certificaat geeft u aan dat u een kwaliteitsorganisatie achter uw producten heeft staan.

De ISO norm is een hulpmiddel of instrument bij het beheersbaar maken en structureren van (processen in) organisaties. Heeft u eenmaal grip op uw processen, dan kunt u waarnodig op eenvoudige wijze bijsturen of uw processen verder optimaliseren of verbeteren.

In een aantal gevallen stellen opdrachtgevers het ISO certificaat als eis. Andere redenen kunnen productaansprakelijkheid en concurrentie-overwegingen zijn.

4 Safety kan u ondersteunen bij het opzetten, implementeren en onderhouden van uw kwaliteitszorgsysteem. Als u deze werkzaamheden aan ons uitbesteedt, zorgen wij dat u vooraf weet op welke wijze wij de werkzaamheden uitvoeren en wat u met het traject bereikt.

4 Safety heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van certificeringstrajecten. Wilt u meer weten over ISO 9001 en wat 4 Safety op het gebied van ISO 9001 certificering voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op!