Inhuur deskundige  
Bent u arboproof?

Bij Randstad Divisie Techniek staat veilig en gezond werken hoog op de agenda. De VCU-certificering toont dit ook aan. Om het belang van veiligheid, gezondheid en milieu te onderstrepen, stelde Randstad samen met adviesbureau 4 Safety een arbohandboek op.

In het arbohandboek ‘bent u arboproof?’ staan twaalf bruikbare en eenvoudig te implementeren procedures. Na implementatie voldoet u aan de basiselementen van de arbowetgeving. U kunt hierbij denken aan het melden en onderzoeken van ongevallen en bijvoorbeeld het beheersen van risico’s.

In het blauwe kader hiernaast vindt u de formulieren, waarmee u de implementatie van het arbozorgsysteem binnen uw organisatie kunt aantonen. Het downloaden van de formulieren is kosteloos. Geregeld plaatst 4 Safety nieuwe formulieren of updates ervan. Houd deze pagina daarom goed in de gaten!

ArboproofExtra advies nodig?
Heeft u hulp nodig bij uw arbozorgsysteem? Dan helpen onze gekwalificeerde professionals u graag verder. Bijvoorbeeld voor het uitvoeren van een risico-inventarisatie of het implementeren van het VCA-systeem. Naast bedrijfsadvisering verzorgen wij ook specifieke (in company) opleidingen en trainingen.

Neem voor meer informatie of een offerte vrijblijvend contact met ons op: info@4safety.nl.

Klik hieronder om de formulieren van het arbohandboek te downloaden.

Voorbeeld beleidsverklaring

Ontvangstbewijs persoonlijke beschermingsmiddelen

Checklist nieuw personeel

Werkplekinspectieformulier

Rapport voor ongevallen/milieu-incident en schade

 

Alle formulieren zijn in pdf-formaat (Acrobat Reader).
Klik hier om de Reader te downloaden.